Åh vad glad jag är att jag har övat upp min förmåga att kunna medvetet fokusera på olika saker med min tanke. Detta innebär också att jag medvetet kan gå in och släppa tanken. Exempel kan ges från denna dagen, då min plånbok var på vift fråmn förmiddagen tills sena kvällen. I stället för att göra som förr om åren och släppa allt annat och irra runt och leta och leta, så släppte jag tanken på plånboken. Så fort tanken i oroligform kom tillbaka om vart jag lagt plånboken, så släppte jag den. När jag sedan för en stuns sedan satt och sammanfattade dagen över en kopp tee i köket, så vips så slåg den där i ögonhöjd på hyllan framför mig. Visst är det häftigt. Under hela dagen har jag fått gjort massor av härligt njutfulla saker, vilket jag inte hade fått uppleva om jag hade sprungit runt som en yr höna och letat efter plånboken. Tacksam över plånboken har jag nu lagt den där den skall vara!Kiss

Ny vecka imorgon me start på något helt nytt-ni ska få se!!!! Men först blir det filminspelning. Skådespelartalangerna skall tas fram och det blir en heldag i filmens tecken! Givetvis kommer det mer om detta också! Laughing

 

 

Här en bild från mitt statistuppdrag i "Irene Huss". Statistuppdragen är för mig en säker källa till att fylla på den mentala näringen. Det är en fantastisk upplevelse att vara med och uppleva en filminspelning. Alla dessa människor som utför olika saker för att scenen ska kunna sättas! Kreativiteten bara flödar i allt!! Jag är både glad och tacksam att jag har tagit steget ut från min zoon och klivit in i dessa uppdrag!! Och imorgon blir alltså en en heldag av härlig filminspelningsupplevelse!!Laughing