Tempot är högt. Jag varvar jobbmed röjande av mitt hem inför stundande flytt. Ni som stått inför en flytt och har en egen upplevelse av detta, vet säkerligen att det går åt en hel del energi. Jag har full med olika "bra ha" saker som jag nu jobbar aktivt med att göra mig av med. Det är inte lätt kan jag säga-jag brottas hela tiden med återkommande tanken "tänk om jag ångrar mig" om jag gör av med prylen.. Puh!! Att bryta detta tankemönster tar energi!! Men vad är det värsta som kan hända om jag ångrar mig? Ja-då får jag införskaffa en ny likadan vara!! Så va också tankebanorna när det gällde mina gamla cd-ställ denna förmiddag. De var hela och cd-skivorna fyllde dem-jag avskydde dem för de samlade en hel massa dam -MEN DE KUNDE JU VARA BRA ATT HA.. Nu är de iaf bortkörda och jag har i nuet svårt att tänka att jag skulle ångra mig!!Smile

Däremot blir det ingen urgallring av mina cd-skivor. De ska med i flytten. Det är mångt och mycket genom lyssnande av musik som jag laddar batterierna som nu när tempot är högt. Att varva massvis med "bästa låtar" och bara öka "the good feeling" -ja, det är häftigt! Jag kommer att dela med mig av låtar som är bra musik för mig på bloggen. Låtar som ger mig inspiration och motivation! En eloge till alla musiker för sitt fantastiska skapande som jag kan inspireras av!!

Här kommer 5th Sonic Brigades officiella video på låten "Good damn". En höjdarlåt!!

Kolla in, lyssna och njut!