Ett bra möte med "min fantastiska revisor" tillsammans med härliga siffror gav en en härlig start idag. En lite småkrasslig Selma, fick följa med och göra premiärbesök hos revisorn. Som tur var fann hon gott sällskap i att leka med hunden Alice och kameran.

Titta så fin hon är- Alice!Smile

Och vilken mästerfotograf Selma är- Alice blick är ju underbart fångad här!!

Telefon-coaching var nästa göromål för dagen. Effektfullt och också utmanande genom att processen är utan kroppsspråket. Först när man är utan det, förstår man hur mycket vi talar med hela våra kroppar. Att tänka på i detta är att öva upp så att vi talar samma språk i kropp o själ. Ni vet att säga ja fast att ni menar nej-känns det igen. Coaching är ett bra verktyg till att öva upp denna röda tråd. Telefon-coaching- jättebra där tiden inte gynnar möte eller transporter. Egentligen är det fantastiskt att kunna fortlöpa arbetet oavsätt var i världen en deltagare befinner sig. Samtidigt gynnar det mig också- idag med ett sjukt barn, mötet kunde kvarstå på schemat!Smile Nåt för dig att testa?

Imorgon är det fotograferingsdax. Personalfoton på olika ställen som jag representaterar ska genomföras under orgondagen. Således ska jag förstärka känslan av att känna mig bekväm framför kameran genom att piffa till mig med lite svart färg. Nyfärgadglans i håret- klart jag känner mig vacker och bekväm i blixtens sken!Wink