En mening på facebook och fler än jag började ta tag i alla de där onödiga tingen som ligger o skräpar! Häftigt!! Sen kom nästa fråga- vem är mest behövande? Hemlösa och människor som står "utanför" samhället är min tanke. Röda korset i Lerum  har fått en hel del, och nu ska jag kolla med RIA om dom vill ha lite blandad kompott.

Riktigt härligt att kunna vara en inspirationskälla, att kunna genom ord få en eller flera människor att ta tag i det som de funderat på men inte gjort. Detta är ju tanken med denna blogg. Att utifrån mitt liv, mina upplevelser skapa motivation och inspiration för dig som läsare.

Lerums Tidning idag och min lägenhet är i annons. Visningen är på söndag 6/3. En speciell känsla att se mitt hem på annons i tidningen!

Nu dax att sätta fart här- revisorbesök och jobbcoaching under rubruken karriärcoaching står för dörren. Dagen ha inandats och jag är i den. Den bästa!!

Harmoni kort- ett verktyg till att gå in i dagen med "goe-känslan!