Xtravaganza Göteborgs-city, det är där som jag har mina uppdrag i dag som hälsocoach inom Xtravaganza. En underbar arbetsplats- an oas mitt i centrum. En lite mysig träningsdel, ett par utbildningsrum och en plats för avslappning. Ja det är allt och ändå så mycket. En plats fylld av kompetens känsla och kunskap till att finnas till hands och hjälpa alla till en bättre hälsa.

På anläggningen finns jag tillsammans med Johan, Brita och Linda-Marie. vi är ett "gött" gäng som med våra olikher tillsammans bildar den perfekta arbetsgruppen. Vi har kul ihop och den känslan smittar av sig på våra deltagare. Trivseln är hög hos oss på xtravaganza Göteborgs city! Kom in och hälsa på om du har vägarna förbi och är nyfiken på vårt koncept!

Idag var det så dax för personalfotografering- skratten var många och jag är övertygad om att det blev mest skrattande bilder som togs av mästerfotografen Svenåke Forsberg. Här kommer några bilder från dagen- dock inte tagna med Svenåkes fina kamera utrustning utan med min lilla digitalkamera. Håll till godo!Smile

Chefen tar till vara på tiden!Smile

Mästerfotografen Svenåke riggar upp sin eminenta fotoutrustning!

Tre av fyra hälsokonsulter samlade runt vår receptionsdisk!

Det är inte bara våra deltagare som utvecklar och utmanar sig-personalen övar sig på att gå utanför den vanliga komfortzonen föratt nå gott känsloläge-Så även Brita som som tog ett stort språng utanför-Kolla in hennes nya coola frissa-grymt vågat Brita!! och skitsnyggt!!Smile

Det är stubbat!!

Nu kan vi andas ut-alla är färdigfotade!!

H

Tack "Foppa" för dagens fotosession-vi hade alla kul!!