Så var det då dax för årets födelsedag av mig!! En märklig sådan då jag även hade en första visning av min lägenhet. Hela veckan har därmed gått åt till att städa och få det snyggt och rent i hemmet. Tårtbak och gäster prioriterades bort i år. Eller inte helt- Det blev härliga tårtor från Ica som serverades vid mammas matsalsbord i stället.

En andra visning av lägenheten är förlagd till tisdag så det är fortfarande fokus på största möjliga ordning och reda.  Hur fixar jag detta med ungar runt omkring och heltidsarbete? Ja, det kan man undra.  Jag har övat mål och reultat planering länge tillsammans med mental träning. Jag letar helat tiden medvetna val och möjligheter till att ta mig dit jag vill. Jag är den bästa referensen till att det fungerar- Läs vidare på min blogg så får du ta del på vad jag genomför och når. Höjderna är himmelska att uppleva!

I nuet sitter jag i nerskunken i sffan med datorn i knät. kameran finns i köket. Bilderna på mina vackra presenter får vänta. Men ni kan få ett litet smakprov- ikväll fick jag nämligen ett överraskande besök av min underbara väninna Annicka! Et fint paket med rosa snören innehållande musffinsformar, fick jag. Och inte vilka muffinsformar som helst- kolla in dessa!!

 

 

En underbar present till någon som tycker om att baka.Med Stenmalet Dinkel från Wabro Kvarn, ekologiskt socker och ekologisk äkta vanilj från V-sell tillsammans blir det bakning med omtanke om vår miljö. När du bakar behöver du tillsätta ägg och mjölk, ett medvetat val då även laktosintoleranta kan njuta av denna underbara muffinsmix. Dessutom blir det godare med färska ägg. Förpackningen innerhåller ca 450g mix ca 20 formar

Gå in och beställ ni också njutfulla muffinsformar med ekologisk mix hos Vackra paket!!