Nu kommer den snart bloggens nya tävling!! I sammarbete med Hudterapeuten kommer tävlingen att påannonseras inom kort. En rkitigt mysig vinst- att belöna sig själv eller någon man tycker ska uppmuntras med. HÅLL UTKIK!!

Flexibiliteten övades under förmiddagen och jag lyckades att nå till arbetsdagen! Super nöjd med min insats!Nu känner jag dock att det är dags för en tidig kväll. I morgon väntas en ny arbetsdag - nya utmaningar står på tur-spännande! Därefter blir det återseende av några klasskamrater från gymnasiet. HS3B avgångsår 1986-Oops det är visst 25 år sedan!! Hm åren går! Desto mer spännande att träffas och se vad som blev av oss.

En svalkande dusch i mitt välstädade badrum står på tur. Sen blir det till att blunda på kudden. Imorgon är det oxå dax för andra visningen av min lägenhet!!