Siter vid datorn och läser igenom Cv för handlingskraftiga deltagare. Vid min sida har jag min härliga coachkollega Heléne. Hela förmiddagen har varit fokus arbete. Först på hemmaplan där jag fick ställa om morgonens planering eftersom Selma var lite småkrasslig. Nuläget kan alltid ändras och Jag har övat och lärt mig att ställa om och fortsätta fokus på mål. Målet för dagen var och är fortfarande arbete. Och med min avslappnande inställning till detta nya nuläge löste jag förmiddagen på ett alldeles ypperligt sätt. Jag är i Göteborg och arbetar och Selma är väl omhändertage. Resesurserna fanns!!

Fokus arbete handlar det också om i min roll som egen företagare. Att kunna nå ut med mina tjänster till potentiella kunder. Att få dig som funderar på någon form av förändring i ditt liv men som inte ännu kommit till skott. Eller du som vill ha hjälp med att utforma världens bästa CV. Varför ska du anlita mig? Givetvis för att jag är bäst på det jag gör!Smile Du kan också anlita mig för att skaffa dig ett nytt förhållningsätt i livet eller kankse vill du skaffa dig nya verktyg hur du ska bemöta andra dig själv och ditt liv. Jag har kunskap och kan lära ut- Välkommen med att höra av dig till mig så ser vi vad vi kan göra tillsammans!

Nu är det fokus arbete för deltagare. Att ha ett bra cv är A och O och nu har jag läst igenom och skrivt feedback. Nu är det dax att kolla jobb-annonser för att se om och vem som kan passa in.

Vad fokuserar du på? Vad är ditt mål i sikte??Kiss