Idag är det dax att återse några av mina klasskamrater från gymnasiet. En del av dem har i princip inte sett sen studenten för snart 25 år sedan. Hm 25 år sedan somjag tog studenten!! Åren går!! När jag nu medvetet tänker på gymnasietiden och på studenten, så är det något märkligt att det är hela 25 år som har passerat. Det ska bli kul att återse de som är på plats och ta del av hur livet har utformat sig för dem! Mer om detta kommer efter kvällens återträff!Smile

Med tanke på att det är 25 årsedan som jag var 18 år och tog studenten så var det min 44:e födelsedag som jag firade i söndags. Eftersom jag i dessa dagar håller på med visningar av min lägenhet så blev det ett litet kaffekalas i mammas matsal istället. Visning och kalas löste sig alltså denna dag, genom planering och resursletandeWink

Att ha mina 4 tejer samlade vid samma bord är riktigt mysigt. Jag vet inte om de själva förstår känslan som jag känner av att ha dem där runt omkring mig. Tänker jag tillbaks så förstod jag inte sådant när jag var i deras ålder.

De minsta 2 överraskade med både sång och paket!Kiss

Att vara pigg en söndag förmiddag tar på krafterna när man är mitt i tonåren.

Den äldsta i kärt sällskap av sin pojkvän!

Vid bordet njöt vi av både räkor och tårta. Tiden var knapp för mig och kalaset fick bjuda på färdiga tårtor från Ica Kvantum. Mycket goda sådana!Smile

 

Välfylld och smaskig räktårta!!

Och här en rund variant av vår älskade "Selma-tårta"

Jag kan varmt rekomendera tårtor från Ica Kvantum i Lerum!!Smile