Jag älskar att få paket. Det är alldeles underbart att att få den där bonusen v att bli tilldelad ett paket. På min födelsedag fick jag således några vackra paket. Oj vad jag har sugit åt mig känslan av dessa!!

Kolla in så fina smycken!! ett underbart glittrande armband som jag fick av min underbara väninna Katarina!! Tusen tack!Smile Och Wilma hade alldeles själv inhandlat fina örhängen från henne och Selma-likadana som hon själv har-örhängen från snö!! Tack mina prinsessor!!Kiss

Nix, jag fick henne inte i present, men nästan.. För 1983 föddes hon en vecka innan min 16:e födelsedag. Sen den dagen har jag alltid haft en röd tråd till henne- mitt älskade kusinbarn!KissJag återkommer med bild på vad hon och hennes ungar tillsammans med Amanda och Philip förärade mig! Ni ska få se något alldeles underbart!!!

Här således vackert paket från Vackrapaket. En förpackning med alldeles ljuvliga muffinsformar och mix!! Ekologiskt också!! Vill njuta av det där lilla extra till fredagsmyset- gå in på vackrapaket och beställ er en förpackning och njut av en famlijeaktivitet-Formarna finns med olika motiv bla med mumintrollet!! Ljuvligt!! Återigen tusen tack bästaste Annicka!!Smile

Kan det bli bättre än så här för en mamma?? Jag är utbjuden på lunch i sällskap av min 15-åring= KVALITETSupplevelse!! Jag gläds och ser fantastisk mycket fram emot denna stund!! Puss på dig, Matilda!!Kiss

 

Min 44:e födelsedag är så tillända. Jag suger åt mig njutningen och uppvaktningen och går vidare i livet. 44 kan kännas som en inte alltför rolig sifferkombination men ack så solt jag är att vara här mitt i livet med all den erfarenhet och upplevelser som jag besitter!!

Här är de igen 2 av mina 4 actionhjältar!