Vårsolen är äntligen här. Jag tillhör skaran som "flyttar" ut när den kommer. Jag tar tillvara på varje tillfälle av att möta solens strålar. Jag trivs ypperligt när min hud börjar att skifta i gyllenbrunt.

I år är det lite annorlunda- Violeta på Hudeterapeuten håller på att slippa mina ojämnheter i ansiktet. En behandling på 5 tillfällen förlagda under 10 veckor. Under den tiden ska jag inte ha möte med solstrålarna. Jag har mycket annat att stå i nuet så känslan är helt ok. Jag kommer ta igen tillfällena med solen längre fram i vår- var så säker.

Dermalogicas produkter är fantastiska! De passar mitt ansikte och min hud. Hudterapeuten innhar deras sortement och som ni ser är produkterna många. Det finns garanterat produkter som passar oss alla- Violeta på Hudterapeuten delar gärna med sig med råd och kompetens, som gör att man hittar rätt produkt

Detta är en prime som jag lägger under mitt smink. Den slätar liksom ut huden- superhäftigt!! Jag är jätte glad över att Violeta tipsade mig om denna. Hur kul som hälst att sminka en "slät" hy!!Smile

Detta är mitt senaste puder inköp. En slags blandning av puder och foundation. Helt nytt för mig att använda mig av. Den finns i flera toner och jag har med Violetas hjälp fått rätt nyans till min hudSmile

Japp servicen är verkligen på topp hos Hudterapeuten! Jag är verkligen jätte tacksam över att jag kom i kontakt med Violeta och att jag nu är en HELNÖJD kund hos Hudterapeuten!!

Det känns också extra roligt att samarbeta med Violeta och hudterapeuten i nästa tävling- Håll utkik här på bloggen de närmaste dagarna efter tävlingen, som innefattar ett kanonpris från Hudterapeuten till vinnaren!!