Tidigare idag fick jag via en god vän reda på att gilla funktionen av min kära blogg och mina inlägg inte finns på plats..Nu har jag kollat att öppna sidan via alla möjliga webbläsare och ja, något problem är det. På andra sidor fungerar det, men inte på just min..FrownGilla funktionen är på vift och jag kan bara säga VÄLKOMMEN ÅTER!!!

Det är mycket glädjande för mig som bloggare att ha denna funktion-det uppskatts av mig när ni gillar det ni läsaer på mina inlägg och "trycker" gilla på det. Tack alla ni!! Kiss

En heldag i Göteborg på uppdrag och äventyr- ja, så har det varit denna 8:e dagen på helfart! Jag är fortfarande fokuserad på att 3 veckor ska avklaras. Idag var det möte med mitt kära arbetsverktyg som hälsokonsult- Tanita vågen och första veckan på helfart visade det resultat som jag redan hade känt på jeansen- Gissa hur mycket?? 2,2 kg ner!! Heja mig!! 59kg visade alltså vågen- när så andra veckan på helfart börjar!!

Kvittot på detta och övriga bilder från mitt besök på Elitesmile och Johans inspirations föreläsning ikväll på Xtravaganza GöteborgsCity, kommer under morgondagen, när förhoppningsvis tekniken fungerar med "gilla-funktionerna"!

Nu struntar jag i teknikens hinder ett tag och ägnar mig som den mamma jag är åt att plåstra om några halvkrassliga små tjejer- en rödsvullen hals och en rejält stukad fot behöver lite omvårdnad av mamsen!