Förhållningssättet kan vi alla utveckla och ju mer jag utvecklar ju mer lugn känner jag. idag kom Matildas stukade fot emellan min planering. En oplanderad tur till Alingsås lassarett för rönkning av foten fick läggas in. Ja, det var bara o lämna det som var och styra om. Turen gav en trevlig pratstund med två tonårstjejer. med på färden var nämligen Matildas kompis sedan barnsben-olivia, som stöttade min "halta Lotta".

Från att ha lekt ihop sedan barnsben- så finns banden där även idag!Kiss

Den ömmande foten är dagen centrum, men banden finns där ändå.

Ett hjärta fullt av respekt, kärlek och styrka som symbol för dessa band som vi mår så bra av att vårda och ta vårat eget ansvar i. Ett hjärta fyllt med kärlek och massa styrka går till tjejerna som blivit vuxna-Amanda och Nathalie-som vårdat dessa band och som står mitt i det verkliga livet och finns där för varann en dag som i morgon. I love you!