Från att ha trott att rutiner och fasta planeringar är livets bästa-har jag lärt mig att se att jag charmeras av blandning och möjligheter att ta vara på nuet på ett annan sätt än som var planerat. Dagen idag har varit en dag av stor blandning- från att på sidan i almanackan varit pålanerad på ett helt annat sätt. Nu kan jag istället ge en loge till mig själv hur mycket som jag hunnit med- Enastående!

Återigen en förmiddag bland förrådets prylar- även om de börjar att tömmas rejält, så finns det små plock kvar som ska bort. Mitt kusinbarn Teheres fanns idag till hands på sin lediga dag! Terese är alltid väldigt hjälpsam, som idag när hon fanns till hands med sina muskler. För några saker var riktigt tunga!

Tehrese!Smile

Under dessa förmiddagstimmar med blndningen av mysgit samtalande med Tehrese och slitande bland skräp och tunga lyft i förrådet, så började dagens plan att spricka. Min en prinsessa kom hem från skolan redan under förmiddagstimmarna med en värkande hals. Det är en ynklig liten tjej som ikväll är riktigt svullen i sin hals. Lite röjande i skrivbordslådorna orkades iallafall med och vi hittade pysselböcker som inte varit framme på ett tag och som passar bra vid soffläge och halsont. Ingen skola imorgon för min lilla sjukling!

Återkommer med mer delar av dagen som delades in i många delar! Självklart kommer också bilderna från gårdagensbesök på Elitesmile i GöteborgSmileHäng med i nya inlägg om ens stund!!

Förresten 100st som gillar sidan!! Jiiiiihaaaa!!Laughing och ni vet väl alla att om ni snabbar er och tar fram tävlingsinlägget så kan ni vinna "Aroma anisktsmassage" från Hudterapeuten i Göteborg!! Lycka till!!

Vi syns om en stund!!Kiss