xtravaganzas helfart är en kickstart för att ta sig till lättare vikt i kg mätt och bättre hälsa. Att i början av sin viktminskningsresa ställa sig på tanita vågen som tätast en gång/vecka innebär att jag förutom kg minskningen så ser jag också minskningen av kroppens fettmassa ochoch förhoppningsvis ökningen av muskelmassan.

Start

Vecka 1

Målsättningen är att lära känna sin kropp så väl att måttstockarna känns istället för att alltid när jag står på vågen. Byxlinningen är en bra måttstock lika väl som att använda måttband och mäta överarmar midja höft och lår 1 gång/vecka och skriva ner dessa mått. Tabellens siffror kommer att ge hjärnana guldstjärnor!! När jag också får igång min rörelseglädje blir både tempo och längd på mina promenader en bra måttstock- kanske e det tom dax att intervall träna lite jogging i promenadturen snart..??Wink

Me dtvåveckor till nästa steg på tanita vågen så känns läget bra 11 dagar på helfart-bra jobbat!Laughing