I förra veckan var det så dax för ett första besök hos Elitesmile i Göteborg. Mina tänder skulle få sig en uppfräschning. Jag ville pröva om detta med tandblekning kunde påverka de missfärgningar som alla års kaffedrickande har gett mina tänder.

Elitesmile och Eliteskin ligger på Södravägen i Göteborg. Ett mycket centralt läge med Hedens stora parkeringsplats alldeles bredvid. Jag möttes av trevlig och kompetent personal som berättade om prociduren.Smile

I dessa lokaler arbetar man alltså med både tänder och hud. Ett och samma ställe med personlig service!Smile

Jo, det är skillnad på mina tänder. Känslan efteråt var suverän. Inga som helst ilningar i tänderna. Vill jag nu förstärka med ytterligare vithetsgrad får nästa besök göras tidigast om en månad-detta skulle jag mycket väl kunna tänka mig, då jag kände mig både trygg och väl omhändertagen under behandlingen.Smile

Denna underbara tandkräm finns att köpa på Elitesmile-Den ger både en underbar smak och skydd på tänderna. Väl värd att testa

Har du vägarna förbi Södravägen och tycker att dina tänder är behov av en uppfräschning- ta en sväng in på Elitesmile på en behandling. Det ger ett lyckat resultat!! Hälsa från mig!!SealedLaughing