Att gå på helfart och ha det vanliga livet runt om kan vara en aning besvärligt om jag låter bli att fokuser och arbeta med mitt förhållningsätt mot mig själv, andra och mot mitt liv.

Om jag nu kan lära om från icke rökare till rökare till icke rökare. Ja, då borde jag ju kunna styra om vad som innebär livets goda på andra plan också eller hur?

Tankens kraft är enorm och det är just där det sitter-i tanken! Jag har ett mål med min helfartsperiod och jag fokuserar på mitt mål och fantastiska resultat- jag sätter fler och fler detaljer i mitt välmående i mitt fantastiska resultat- det är ju där jag ska vara!

Mammas födelsedagskalas i veckan bjöd på godheter som både fantastiska god smörgåstårta, hemmagjord tårta och chockladkakor. Ett bord fullt av favoriter kan jag säga. min njutning blev att fokusera på att alla mina ungar var samlade hos sin mormor denna dag-och så även min morbror och moster från Götene.

Godheten fick i mitt fall förtäras via en Xtravaganza vaniljshake. Sen blev godheten samtalande med de andra.

Morbror Lars och moster Märta från Götene kom förbi och lät sig väl smakas av godsakerna på bordet.

Ulla, mammas vännina, Philip Amanda ioch lilla febriga Wilma.

Kan inte annat att säga att denna hembakade tårtan och mammas chockladbisqiuer är riktiga favoriter som jag avböjde..

Man får ta igen sig en stund efter dagens kalas!

 

Visst är de syskonlika- Mamma och Lasse!!

 

Att njutningen inte alltid sitter isötsakerna det vet vi egentligen- att praktiskt öva detta föratt göra det till ett varigt förhållningsätt- ja det tar sin lilla tid- Nu är jag iallafall på god väg!!Smile