Snö härom dagen och vår idag. Kontraster. Morgonen idag blev en tidig sådan med fönstret öppet vaknade jag till redan vid sjusnåret. Fäglrna kvittrade utanför och sakta kunde jag vakna av känslan av att naturen utanför också vaknade. Underbart! Min minsta lilla prinsessa som har lite svårt att komma till ro på kvällen väcktes i lugnt tempo. Nu har vi myst själv och redan packat fyra kartonger, fast att dagen knappt har börjat. Kvalitetstid med Selma denna morgon bjöd också på modevisning. Lindexkuponger är härliga att utnyttja emellanåt. Til bra pris får vi snygga och kvalitetssäkrade kläde i våra garderober. Förr om åren  har lika klädda varit poppis bland småtjejerna. Numera måste jag styra om. Den lika uppsättningen till Wilma får åka tillbaka till Lindex- den var inte alls till belåtenhet. Liten har blivit stor och har en egen smak tror jag bestämt!Smile

Selma poserar i ny vårklänning och keps från Lindex!!Kiss

Hon är helt enkelt underbar, min lilla Selma!

Som den prinsessa som hon är hittade hon givetvis sin tiara att bära till!Smile

Var saka har sin tid och det gäller att stanna till och ta vara på ögonblicken. Denna mannekängmorgon gjorde sitt till att vi går runt med leenden här. Tusen tack lilla Semlisen föratt att du bjuder på dina uppträdande emelanåt!!Kiss

 

Fler kartonger ska packas och energi skall slösas-Till SALU!!! Ikeas rullgardiner Enje- 4st 80x250 cm, vita som beträdder mina vardagsrumsfönster och tyvärr, så passar inte måtten i den nya lägenheten- perfekta mot solljus och till vardagsrum på LA!! Hör av dig om du är intresserad! Kontakt