Oj, vad jag snurrade runt i denna frågan för några årsedan tillbaka. Jag hade en stor svart mur mellan miitt privata jag och mitt yrkessamma jag vilket innebar att jag rondellkörde mer en ett varv, kan jag säga.

Min hjärna hade någon gång snappat upp att det som man inte fick betalt för var varken kunksap eller kompetens. Är det den sanna verkligheten?? NEJ!!! Att lära min hjärna detta tog både energi och tid. Men jag övade och övade och tillslut knäckte jag nöten- Jag hade både kompetens och egenskaper i mitt privata jag som också kunde användas i mitt yrkessamma jag- och här är jag idag med dem!! Jag kan säga att jag är idag så oerhörd tacksam att jag valde att använda mig av en karriärcoach föratt hitta mitt karriärmål.  Genom mitt samarbete med "min karriärcoach", har jag utvecklat mig själv, mitt handlingsansvar och min karriär till en fantastisk resa! Tusen tack, för det!!

Trivs du där du är idag? Finns det saker som du vill uppnå? I så fall vad? I ditt yrkesamma jag likaväl som i ditt privata jag? Hur ska du göra föratt nå dem? Börja fundera på frågorna och svara dig själv- Det är bara du själv som kan ta dig dit vill! Men först måste man ta reda på vad man vill och det är bara du själv som kan göra deta också- men vill du kan jag vara ett bra verktyg till att du får fram vad du vill och sen är det bara att köra och bestämma sig att hålla fokusWink!! Visst låter det enkelt och det är det på sitt sätt- det jag måste bestämma mig för är att jag är villig att offra både energi och tid på att ta mig dit jag vill- för det tar tid och det tar energi- när jag väl har bestämt mig för detta, ja, det är då som jag hittar möjligheterna att uppfylla min dröm- Vill du låta bli?? Fundera på den!!

Jag lever regisserar mitt liv och jag lever min dröm och jag lär dig mer än gärna knepen till att göra detsamma!! Kontakt

Ett Collage av genomförda karriärdrömmar!! Vilka är dina och genom för du dem??

En av 20 Xtravaganzacoacher i Sverige!

Commerceförsäljning för bra och kreativa musiker!! Barbados! Tack PP för uppdraget!Laughing

Statistuppdrag!

Eget företag- ANNELIE ENG KONSULT!!

Certifierad Hälsocoach!

Certifierad handledare i Sorgbearbetning!

Ytterligare commerceförsäljning- för mina svenska kungar inom musiken- Plura och Eldkvarn!!! Tack Coffe på Kottemanagement för uppdraget!Laughing

Här var ett axplock i bilder på mina drömmar inom min karriär som jag hittills har förverkligat det finns fler och det kommer att bli fler genomförda likaväl som jag mer än gärna gör om vissa uppdrag. Att dra mitt strå till musikernas värld geom att sälja deras commerce är oerhört kul och hedrande!

Varför bjuder jag på dessa bilder kan man undra- jo för att visa er att jag själv utövar samma arbete i mitt eget liv som jag lär ut till andra. Jag skriver både drömlistor och måbra bok och här ovanför har ni resultatet- Greppa verktygen och gör detsamma- Ta dig dit du vill!!Kiss