I kväll är de samlade- alla mina fyra tjejer har hittat hem till mamma. Inte alltid vanligt förekommande att de är under samma tak- men idag har alltså en lugn & mysig måndagskväll förlöpt med mina fyra actionhjältar här hemma- Lovely!
Inte när de tjivas- men som idag när huset var lugnt. de två små somnade som de skulle och de andra två tog det lugnt- mysigt! jag tror att alla fyra längtar till nya lägenheten nu- mer & mer saker börjar befinna sig i kartonger & man vet inte riktigt vart sakerna är här i huset längre. Än är inte kartongpackandet färdigt- men när det är det- ja, då är det så äntligen dax att bege oss till vår nya underbara lägenhet!!

Små & naggande goda!!Kiss

Klockan börjar närma sig ett & det är dax att stänga av datorn & krypa i säng. Några timmars läsande & lärande. Nya siffror & annat som jag medvetet har valt att lära. Om några timmar stundar vårmorgon igen-e blandad dag av möten och administration som sedan går till kör & kulturskola- Jämn balans- däremellan god mat och två raska promenader- är jag riktigt strukturerad kanske det blir något mer..Wink Häng med så får du se vad det blir!! Nu Godnatt!!