Jag läser på en god väns status på facebook" Ibland gäller det att stanna upp och tänka och inte bara ta livet för givet".
Kloka ord, som jag är för och som jag även vet blir så mycket bättre genom utveckling av att vi tar till vara våra liv istället föratt ta dem för givna. Vi, var och en av oss, har bara varsit liv och vi har det fantastiska ansvaret att göra dem till det bästa för oss själva!!
Visst finns det saker som händer och sker i våra liv som vi inte kan påverka- men det vi kan påverka, är vårat egna förhållningsätt till det som händer. Det sker förändringar i allas våra liv av mer eller mindre negativ art- men jag kan alltid välja hur jag bemöter det!
Vill jag så kan jag bli hur förbannad som helst och kasta iväg klubban varje gång golfbollen inte hamnar där jag vill. Hur kul blir golfspelandet då? Vart lägger jag min energi? Om jag istället utvecklar mig i mitt förhållningsätt och lär mig lägga energin där jag kan påverka och dra feedback av mina upplevelser- ja sannolikheten vore större att jag lyckas nå mitt mål även inom golfspelandet. Jag tar tillvara och ta inte för givet och jag ta ansvar! Skaffa dig en coach om du vill lära mer!!Wink

Ett annat bra verktyg till mig själv, mitt liv och alla förändringar som finns där i är att gå ett sorgbearbetningsprogram. Här i skaffar jag mig ett konkret handlingsverktyg för resten av mitt liv!

Följ länken och läs utkastet i Sorgbearbetningsboken. Vill du gå ett Sorgbearbetningsprogram el köpa boken ta kontakt med mig- Jag handleder dessa program!

http://www.smakprov.se/bok/9789197479608

Vill du gå ett program-ta kontakt med mig jag handleder sorgbearbetningsprogrammen! Kontakt

 

Sorbearbetningsprogram- ett konkret handlingsprogram att rusta sig för förändringar!