Hur får man deadlines att vara utmanande och utvecklande med en spännande känsla istället för en stressande? Är detta möjligt? Klart att det är!! Genom att skapa realistiska deadlines som ändå är utmanande. Genom att jag fokuserar på en tydlig målbild, kan jag sedan leta resurser till min handlingsplan och jag tar mig med stormsteg fram emot min deadline. Dikeskör jag- ja, då stämmer jag av mitt nya nuläge och letar ny resurser medfokus på samma deadline och målbild.

En årligen återkommande deadline-inkomstdeklarationen! En del stressas av den andra inte- samma visa år efter år. Eftersom jag vet att den kommer varje år kan jag själv bestämma hur jag vill förhålla mig till denna även för nästa och nästa år osv.
En gång i tiden var matte och kluriga lästal och ekvationer favoritämnet i skolan- Jag har ett bra sifferminne fortfarande men jag har valt en helt annan linje i mitt yrkessamma jag än att hålla på med siffror. Då jag nu är egen företagare och har siffror högt och lågt som ska med i deklarationen, anväder jag mig av en resurs som kallas revisor. Jag väljer att betala en fackman för genomförandet- och jag når ett resultat utan stress! Deklarationen är redan klar och jag har bara den stora "äran" att lätta på plånboken och betala in lite extra pengar på mitt skattekonto- snabbt och enkelt utan stress- pecis det resultatet som jag ville nå!! Hur är ditt förhållningsått till din deklaration??Wink

Tack vare "min" gudomliga revisor är siffrorna där de ska vara och deklarationen är genom förd!!Smile