Första årsmötet i nya bostadsrättsföreningen avverkades igårkväll. Känslan efteråt var mycket god. jag sa också ja till att sitta som styrelseledarmot under kommande år. Upggiften har jag även haft i min nuvarnade förening tidigare genom åren. Det känns som ett bra val att hoppa på denna rollen och få en djupare inblick i föreningen. Kan säga att längtan till flytt blir större och större. Om två veckor då får vi packa ur istället föra tt packa i- men för att nå dit måste vi fortsätta detta ipackande ett tag till- fortfarande är deten hel del kvar att fylla tomkartongerna i!! Sen kommer nästa moment- bärhjälp- År du sugen??Wink Bara att höra av sig isåfall!Smile

 

Snart snart snart är vi på plats..!!!

Men först- är det födelsedag för min sköna gröna- på söndag är det hennes 19:e födelsedag!!

Grattis i förskott- mandis-pandis!