För exakt 19 år sedan i nuet var jag en väldigt lycklig nybliven förstagångsmamma. Amanda Theresia hade sett dagens ljus kl.10.51 på den 17 aprils förmiddag- också det årets långfredag. Till utseendet en kopia av sin pappa från det hon föddes- visst har hon drag av mig också i samma ålder men mest genomträngande är dragen från hennes pappa. Idag fyllde hon alltså 19 år!! Herre gud- det känns som igår då jag stolt höll min nyfödda lilla dotter i famnen!!Smile

Nu är hon påväg ordentligt in i vuxenlivet med snart stundande student min lilla tjej har blivit stor!

Grattis älskade unge på din 19:e födelsedag!!Kiss

Som ni ser skönheten har hållt i sig!

Mer bilder från helgens aktiviteter i form av Amandas kalas, Selmas musical-premiär mm kommer under morgondagen. Tiden har definitivt runnit iväg denna helg- dagens höjdpunkt för stora och små var en härlig eftermiddag hemma hos familjen Schöld- kaffe på trappen och ungar som lekte-Underbart!!

Nu sömn i förberedelse för en blandad dag inom karriär och hälsa!!