Vilket ska jag välja eller rättare sagt hur tar jag mig till alla 3?? Funderar & detaljerar. Jobbar som attans på min målbild och vet ni de passar in alldeles ypperligt alla 3- Och vilket resultat jag är kan ni bara drömma om- en detalj till av min målbild en ny tatuering stoltserar jag fram också..hm..nice!!Smile

Här njuter jag av Tunisien förra året!! Underbart!

Tid för både eftertanke och inlärning ger jag mig under semstrar till varmare breddgrader

Kan inte säga annat än att jag gillar den här..hm..tänk att den finns där i mitt resultat ocksåSmile

 

Senaste utbildningen till handledare i sorgbearbetning har gett kunskap om mig själv och till andra- ett fantastiskt verktyg till välbefinnande!!

I den varma temperaturen fungerar det ypperligt att lära mer vad gäller de utbildningar som intresserar mig

Sådär tillbaka till nuläget med regnet hängande i luften, men vad spelar det för roll- jag har fokus på min målbild!!Heja mig!!Smile