Gäsp vad trött jag är i hela mig. Ögonen går strax o kors, trots att jag har skriverier kvar- ja,ja de får vara tills imorgon. Imorgon vänra måndag och en ny spännande vecka. Karriärcoaching, hälsocoaching, sorgbearbetning varvas med avslut i första kickstartgruppen och filminspelning!! Åh vad spännande. Den ena dagen är ej den andra lik!! Här gäller det att ta vara på nuet och vara i det som är. Jag börjar imorgon me d berättande och bilder ur det som är- Du hänger väl med? Min förhoppning är just du ska ta tag i det där lilla som gör skillnaden i just dit liv!Smile

Jag missade en sak bolagsverket..Smilefortsättning följer..

Och så några avslutande ord att fundera över: DU bestämmer själv hur många som ska spela revy för att Du ska befästa lärdommen om dig själv och ta nya vägar mot dina mål-Lycka till och sov gott!!

fast låt dig först inspireras av Jocka Berg och Hardcore superstar till att DU också ska ta tag i resn mot dina mål- Gör som de- Äg DIN scen!!!Smile