Åh, vilket underbart väder! Sommarvärmen var här redan tidigt denna morgon- ljuvligt!! Helt klart blev min längtan till havet ännu större..

Istället för hav blev det ett tidigt skumpande tåg in till Göteborgs city- Adeccos kontor mitt i stan gäller idag. Förmånligt som bara den att ha en promenad på 5 minuter och sedan vara där. Också lika trevligt att mlöta Adeccos underbart glada och alltid hjälpsamma receptionist Monika gör att morgontröttheten försvann bums- det får bli en bild av henne senare håll utkik!!Smile

Nu till nya möten inom jobbcoaching!! Är du arbetslös eller vet någon som är det?? Jag utför adeccos jobbcoaching uppdrag i Göteborg och kan tillsammans med dig få dig att nå ett fantastiskt resultat i din karriär- Välkommen för kontakt och information 0302-770080!! Trevlig tisdag på er!!Smile