Så var det dags att återigen skaffa mig njutning och inkomst i filmens värld. Ett nytt statist uppdrag väntar i dagarna 2. Förr om åren skulle jag ha tyckt att det vore katastrof att arbeta när det är sommarvarmt ute. Nu vet jag att solens och min relation fortlöper och kommer att vara tightare än i dag när tillfälle ges. Att vara statist är också att fylla på energi. Det är både mäktigt och häftigt att ha dessa uppdrag och upplevelse i bagaget. Så många människor som är inblandade i bara en enda scen- helt otroligt! Men tänk så bra det blir i slut ändan när filmerna visas på vita duken! Åh vad nöjd jag är med mitt val över att ta dagens uppdrag som varar i dagarna 2 och alla andra uppdrag i filmens kreativa och fantastiska värld.

Dags att slänga ner ombyten i väskan och be ge mig till dagens filuppdrag!Smile

Du som nu är fri som en fågel och inte är uppbokad av inomhus tjänst- ut och skaffa dig påfyllning av vad solen har att ge dig- solen gör gott!! Mer från dagens uppdrag kommer senare!!