Tänk att en dag av väntande i en lång korridor kan bli så kul och full av massa god energi. För tidigare har jag varken haft en förkärlek till varken korridorer eller väntanden- kan säga att jag har låtit dem bägge två påverka mitt goda innestillstånd genom åren. Och vem är förloraren av det??? Idag ger jag dem inte möjlighet till att kapa varken mitt sinnestillstånd eller mina känslor på ett negativt sätt. Därav har jag idag haft en mycket trevlig dag väntandes i en korridor. Dagen har varit lång och varm- emellanåt kändes det som om den varma solen utomhus var mitt inne ovanför oss utan att ge färg- strålkastarljus är likt solen mycket varma- men mycket mycket trevlig och givande. Och framför allt full av en hel massa möten både nya gamla igenkännande och nya! Förmånligt och lärande genom att vara i nuet och ta vara på varje möte!! En dag i filmens värld har gett god påfyllning av energi!

Väntande i en korridor i Eyeworks studios lokaler innan dagens tagningar börjar

Massvis med möjliga mötenSmile

Och kolla kolla-Foppa såklart- en säker och rutinerad statist som jag har haftäran att möta vid flera statist uppdragSmile

..och titta här ett jätteroligt möte iform av en gammal tonårs kompis-Hasse!!! Kommer inte ihåg men vi trodde väl att vi inte hade synts på kanske 25 år!!?? och så träffas vi här i filmens värld..Häftigt och kul!!

Sovenirer till ungarna- Dogge Doggelitos signerade idolkort!!Smile

Man får inte roligare än vad man gör sig och jag har haft en riktigt kul och lång dag i "filmen "EGO":s värld.

Imorgon bär det av till EGI igen och nya möten och nytt filmande! Två heldagar med fantastisk påfyllning- du får ursäkta kära sol men denna påfyllning är väl värd att skjuta på umgänget med dig!!