En avbiten tand blev en en lärdom av både  det ena och andra. En mjölktand, en flis avbiten och absolut inte livsavgörande men för min lilla prinsessa så otroligt stort oroande och full av rädsla om vad som hade hänst med tanden. En akut tid hos tandis genererade i att tanden slipades men framför allt blev min prinsessa beakad i sin känsla. Det är viktigt att lära sig utrycka sin känsla både för sin egen skull men också för sin omgivnings skull. Våra känslor styr våra handlingar och om jag skunna ändra på mina handlingar- ja då måste jag vet vad jag känner. Och jag måste tillåtas att känna så att jag kan tillåta mig själv att känna.

Tänk att duplo fortfarande kan vara så kul..

En redig tjej som kunde sätta ord på vad HON kände!!

Tandis-besöket var nästan dagens höjdpunkt!!

Jag älskar verkligen mitt boende och mina möjligheter att ta tillvara på nuet. En sen kvällspromenad med sommarlovslediga barn genom ett ljummet Lerums centrum- Spontant underbart och härligt!

Trafikregeler övas- och övning ger färdighet- nu vet vi vilken sida av vägen som vi ska hålla oss på..

En promeni bort till mamma genererade i en blick på fin fina bilder av bal-prinsessor och blivande studenter- strax ska ni få se..på återseende ..