Som jag tidigare nämnde så hade jag möjligheten att avnjuta en en hel hög med fina foton mestadels av årets vackraste student och hennes gäster. En hel del av fotona var också på två fantastiskt vackra bal-prinsessor- för de var verligen som två verkliga pinsessor i sina klänningar och håruppsättningar-Knoll & Tott- Amanda & Nathalie!! Här en smak av hur fantastiskt vackra dessa två unga damer är- bästisar sen barnsben i vått & torrt på väg in i vuxenlivet- Spännande!!

Stiliga vackra och helt underbara!!Kiss

--och en stolt mormor Smile

Visst är de njutning, dessa två?!!Smile

Hoppas att dessa njutningsfulla bilder också gav dig lite njutning och påfyllninhg. Bilder är fantastioska att återkomma till för att fylla på och även påverka eller ändra sinnestillståndet. Väl värt att testa!! Mer av dagens bilder kommer..