Åh vilken god känsla jag har inom mig. En härlig semster på Rhodos med mina 4 tjejer är avverkad och jag kan bocka av ytterligare en dröm på min lista. Tidigare har jag gjprt andra val än detta att åka på semester med mina 4 diamanter. Men nu har valen jag gjort tagit mig till min dröm och också ett fantastiskt resultat. Sol värme och umgänge under en hel vecka- ingen stress och ingen press. Mat och markservice var inte mitt bord denna vecka. Bilder från veckan på Rhodos kommer- men i detta nuet har avkopplingen och laddningen för höstens projekt fortsatt med destination Karlstad. MIn kusin står för gästfriheten. 5 sysslingar leker och har kul lika väl som vi vuxna äter och dricker gott och njuter av varandras umgänge och av gamla minnen. Minnen minnen minnen- från våran barndom av jular och somrar  kalas och annat som vi genom åren har upplevt tillsammans. Jag har det förbaskat förmånligt som har världens bästa kusin som har lett mig till "Sola i Karlstad!!

Väl framme Skattkärr möttes vi av ett gott fikabord med min kusins hembakade kakor och bullar- Mums!!!Smile

Goda pannkokor sent i gårkväll efter många timmars lek!!

I huset finns det i år också förutom Katten Molly hennes 2 supersöta kattungar som busar runt bland allt!!

Klockan klockan ett inatt inavderades vardagsrummet av dessa 4 små "spöken"- Vem kan se att Paulina Jimmy Selma & Wilma döljer sig bakom maskerna??Smile

Tre frukostsugna sysslingar!!Smile

Långfruskosten och dess njutning är avklarad och nu starax dax för en tur in till Karlstad centrum och en lördags promenad och årliga sommarrundvandringen och fika på Kafe August.  Men först ska vi testa Richards nya TRUMMSET - SPÄNNANDE!!!! På återsende senare med mer njutnng från Sola i Karlstad!! SmileGör som jag hälsa på din släkt i sommar och njut av samtalande av vad ni genom åren har upplevt tillsammans- alla är vi unika och känslorna och minnena av upplevelserna är alla olika och unika- JÄTTEKUL SPÄNNANDE & BERIKANDE!!Smile