Så när vi gick där gata upp och gata ner i centrala Karlstad med omnejd, så dök den upp- MARINPROFIL

Karlstads kanske mest fantastiska affär!?Smile En affär med ett alldeles suveränt sortiment av kläder prylar fartyg tavlor m.m. Allt med mycket känsla i det marina, båt och havs miljö. Med märken som bla Sebago & Gant var sortementet helt i min smak!!!Laughing

Inbjudande stod dörren öppen till MARINPROFIL på Gustaf Lovéns gata 8 i Karlstad- och klart som attan att vi gick in!Smile

Lars Karsberg visade oss runt bland MARINPROFIL:s alldeles suveräna sortement och berättade också möjligheter till både företagstryck och brodyr på bla tröjor och morgonrockar i helt suverän kvalité!

Kolla in den underbara nallen- klart att Selma blev stormförtjust!!Smile

Och den här delen av sortementet var vi alla helt fashinerade av- modellfartyg!! Helt enorma i olika storlekar!!!

Och detta fartyg som stod där alldeles jätte vackert tycker jag allt skall finnas representerat på västkusten- Den som nu ska inreda ett konferensanläggning eller reception skalla absolut fundera på sortementet som MARINPROFIL och Lars Karsberg har att erbjuda- jag är helt övertygad om att det ger ett intryck av det där lilla extra!

Visst är de ståtliga?!!Smile

Känslan av att vara på hemmaplan och västkusten var stor inne i MARINPROFIL - Tavlorna är helt fantastiska!

 

Ja, ni ser själva vad våra ögon fick beskåda- vackert fint och marint av olika kläder prylar och ting!!Smile

Här agerar Lars själv modell till denna helt fantastiskt snygga skjorta- färgen designen kvalitén- ja, jag kan säga att en snyggare skjorta har jag ej beskådat på länge- Skjortan är helt enkelt- GRYMT SNYGG!!!Smile

Så passerar ni Karlstad, ta er då till Gustaf Lovéns gata 8 och ta er en titt in i inbjudande MARINPROFIL och alla ni andra in och kolla på www.marinprofil.se  bland ett helt underbart sortement!!! Själv hoppas jag kunna återkomma framöver med att delge er mer av MARINPROFIL:s sortement och specifika artiklar här på min sida!! Håll utkik!!SmileSmile