Pricken över i:et vad vad gäller min balkong är...MIN MARKIS!! Och om du nutillhör läsarna som återkommer på denna sidan så undrar du säkert " Hur tänker hon här"?? För jag är ju en solälskare!!

Jo mina vänner helt plötsligt så uppskattade jag funktionen av min rätt åldriga halv mögliga MARKIS!!
Att tra ner den när solen visar sig och jag är på plats på balkongen är ett val som väljs bort. Däremot dagar som dessa- när regndropparna kommer från himlen- då är den helt super att veckla ut och ännu bättre kan min nytvättade tvätt torka därunder! Helt superduper.
Tillhör du dem som liksom mig har lägenhet och balkong som boende någon trappa upp? Längtar du efter gräsmatta och altan? Fortsätt fokusera på att göra val som gör det möjligt för dig att nå just det resultatet men under tiden lär dig se njutningen av just din balkong och har du som jag markis, ja då kan du ta vara på regniga dagar också!!Smile

Min MARKIS- möglig och dann men så fantastiskt funktionell!!Smile

Så enkelt kan det vara att hitta njutning och uppskattning i det där vardagliga där man befinner sig.. Och övning ger färdighet- ju mer vi övar att hitta ljusen i tillvaron ju mindre av det dystra ser vi- Lycka till!!!