Helt klart finns det markservice uppgifter här hemma. Med 3 döttrar hemma och en som emellanåt "gästar" tvättkorgen blir bara tvättandet en syssla som behövs göras varje dag.
Tidigare tillhörde jag dem som blev stressad över all markservice. Numera tänker jag annorlunda.
Mitt hem är ibland mindre ordningsamt men det är mitt val att emellanåt lägga prioriteten på annat än hushållssysslor. Jag ÄLSKAR mitt hem ändå!!

Genom nyhetsmorgons sändning på tv:n här under förmiddagen blev sittande och aktivt lyssnande till interjuvn med Lasse Bengtsson.Wow, vilken klok man!! Han påminde iallafall mig om livets skörhet och att ta vara på nuet i sina ord.

Så fokus på att vara i ett gott resultat gäller fortfarande- du är väl på din huvudled i ett gott sinnestillstånd????Wink

Här är jag i mitt fantastiska resultat-på min balkongen med stort K skrivande på just det som jag vill skriva- vad det blir? Hm..än så länge för "byråldan" men maybe, maybe one day- en skriven utgiven bok..vem vetWink