Visst är det så att klockan tickar på och att ta vara på nuet på bästa tänkbara sätt, är ett ständigt pågående arbete som hela tiden är i behov att övas och praktiseras. Men jäklar i havet vilket kul arbete att slösa energi på- ju mer övning ju mer medvetna val till högre livskvalité når jag. Så energin och mödan som jag lägger på att tex skriva 100 saker som jag är tacksam över per dag- ja, den är mödan värd!!
Dagens visdoms ord via mitt block av visdom från "The Secret"-innehåller ordet TACK. Ju mer känsla ju mer inlevelse ju mer uppriktig känsla när du uttalar ordet- Ja, jumer förändring och möjlighet att ta dig dit du vill skapar du. Och det är detta jag övar i mina skriverier av tacksamhet.

Tacksamheten var stor när jag idag kunde ta mig en stunds spontan kvalitéttid med min minsta lilla pärla. Det blev en tur till lite olika affärer bla. Lindex och Rusta. Några timmar senare var vi hemma med lite olika ting men framför allt var det ting som gynnade plånboken. Eller vad sägs om en badrumsmatta för knappa 30 kr. Bilder på våra nyshoppade saker får komma under morgondagen. Det blir en timmes datagöromål nu innan sängdax- Imorgon står datakunskap och coachingmöten på programmet!! Och framförallt ska vi ha en lugn morgon innan det är dags att bege sig till skola och möten- Så sömnen ja, den är viktig!

Hur kan man få frukostarna ligga pigga som middagarna? Ett som är säkert är att hela tiden göra medvetna val av att vara ikapp med sömnen framför allt nu när höstmörkret börjar. Vissa underhållningsprogram på tv som ligger sent i programtablån får hos oss prioriteras bort eller tittas på i efterhand vid gynnsammare tidpunkt. Hur gör du för att få frukostarna fulla av pigghet och energi hemma hos dig/ er?

Sov så gott!Smile