Promenerandet är en alldeles för underskattad motionsform. Tänk så bra det är för både kropp och själ att ta sig en 30 minutare med raska steg varje dag. Hjärnan rensas och kroppen hålls iform. Ibland när tiden är knapp så blir det promenaderna som får ge vika. I de fallen har jag en bit bort ifrån fokus av välbefinnande i mitt tänk. idag var en sådan dag. Olika uppdrag resor emellan och aktiviteter med batnen. Dagens promenad bara försvann och morgonen blev en annan morgon än planerats. Till kvällen var den så där igen mitt målfokuserande på hur jag vill må och vad jag gör för att må så som jag vill- jo, jag promenerar. Så istället för en bilfärd för att hämta hem en dotter från fotbollsträning så blev det en promenix. Och oj, så skönt den satt. Den fulla dagen- omöjlig med tid för raska steg-jag bemässtrade den och fick till mitt stegande. Attans vad bra jag mår av detta nu ikväll leende på läpparna trots att det är pärmar och papper som gäller.

Tyst och stilla är kvällen och arbetsron är hög.

Eget företag kräver pärmar och sortering. Visst finns det roligare sysslor i mitt företagande än denna- men fylld med känslan av promenade och fokus på känslan efteråt så går dagens sorterande som på dans.

Effekten av promenerande ha blivit att jag fundersr på att investera i ett attract gåband..för kunna ta tillvara tiden till fler promenader ett led i mitt välmående