Som jag tidiagre skrivit så fick jag ett härligt och inspirerande samtal med Camilla Rova under Bokmässan. Camilla Rova är en kokkonstens kvinna! I mitt arbete hos Xtravaganza har jag tidigare haft den äran att träffa Camilla och ja, hon är en inspiratör som jag gillar!  Idag fick jag ta del av ännu mer inspiration av Camilla vilket jag är mycket tacksam över.
Förresten har jag henne inspirerande allt som oftast i mitt kök genom Xtravaganzas 2 kokböcker som Camilla har skrivt- "Din Coach i Köket" och "Xtragott".

Camilla Rova-En stor inspiratör till att få nyttigt att bli gott, gott!!

Dessa 2 böcker finns i mitt kök och därigenom inspireras jag av Camilla till enkelt nyttigt och gott gott på tallrikarna hemma hos oss! Tack för pratstunden Camilla o hoppas vi syns snart igen!!Smile

Förrseten kan jag tillägga att jag även han lyssna några ord till Hollywoodfrun Maria Montazami så här är hon

 

Mer mässbilder strax..