Så var det åter dax att förkovra mig i vad jag och mitt företag kan påverka till en godare och bättre miljö. Besutet att gå denna miljödiplomeringsutbildning är definitivt som att sätta sig på skolbänken för mig. Jag är på okänd mark och vet inte vad som väntar. Men beslutet att lägga tid energi och pengar på att gå utbildningen är väl medveta val- Jag ser idag att jag vill vara en del i att vara med att påverka vår miljö på ett positivt sätt, men jag saknar kunskaperna. Så nu ska här läras!

Förmiddagens karriärcoachinh avläses nu alltså av milöutbildning. Kan förresten passa på att påannonsera att Fredag 30 september är sista dagen för att få beslut för gratis jobbcoaching via Arbetsförmedlinge. Så tillhör du dem som är, eller vet någon som är arbetssökande anmäla eller tipsa om möjligheten att få detta. Coachingen pågår under oktober november och december. Själv har jag utrymme att ta in fler deltagare under denna period- ring mig för mer info 0735-135280 alt begär du jobbcoaching av Adecco i Göteborg hos Arbetsförmedlingen och mig som coach! Lycka till!!

Nu till miljötänk!!

 

På återseende med nya miljö kunkaper i bagaget!! Smile