Riktigt kul att som bloggare få delta i minglande för att fira JOY 40 år! Tusen tack för detta!!Kiss En trevlig tillställning på JOY butiken på kungsgatan i Göteborg. Helt klart blev jag mycket inspirerad av sortementet hos JOY. Klassikt kvinnligt snyggt och tryggt är vad jag förknippar med det som jag såg. En kasse med några plagg blev det också inhandlat- det tyder ju på att sortementet föll i min smak!! Jag återkommer gärna till JOY och jag kan varmt rekomendera sortementet hos dem! Åh vad jag är nöjd med mina nya plagg!! Ett av dem har ni sett på bloggen tidigare idag.

För mig är det av vikt att klä mig så att jag trivs. Jag tycker om att variera mig och följa mode. Jag är 44 år och vill se både kvinnlig och representativ ut. Samtidigt vill jag givetvis känna mig trygg och och beaka den företagskvinna som jag faktiskt är, i min klädstile. Är jag bekväm och trygg i mina kläder så påverkar detta mitt goda sinnetillstånd. Hur tänker du i detta med kläder och mode?

Charlotte Nordén- VD för JOY

Min fina Amanda på mingelafton för att fira JOY 40 år!!Smile

Mumsigt gott med fin utsikt av fin fina kläder!!Smile

 

Känslan av att ha njutit av en trevlig tillställning och inköpt några fina nya plagg är god- mycket godSmile

Så ta en titt in i närmsta JOY butik för att ta del av ett klassiskt tryggt modernt och riktigt snyggt sortement!!