"Att välja glädje" skriver Kay Pollak om som kommer till Göteborg den 15 november. Jag har har hört honom föreläsa och väljer att investera i detta igen. För mig är det en investering i att lyssna till honom!

En annan god investering är valet som jag har gjort denna morgon. Besöka skola och 2 av mina barns klasser. Jag har tidigare haft sällsynta besök inom skolan och barnens klasser. Tiden- jag har brottats med tiden. Eller jag har valt att skylla på tiden. Numera vet jag att min tid är mitt ansvar och jag väljer att investera i det som för mig ger god kvalité. Så dagens val var att prioritera skolbesök. Med 2 små som är nära varandra i åldern så fick det bli ett besök i varje klass. Besöken var mycket givande och jag har med mig 2 mycket väl fungerande klasser som tillsammans med respektive fröken arbetade gemensamt för god arbetsro i klassrummen med spännande arbetsuppgifter. Tusen tack lärare och elever i klass 2 och 3B för att jag fick ta del av era morgontimmar denna morgon. Ni är fantastiska klasser!!

Och den där tiden som jag brottades med förr- en lektions timme i varje klass innabar att jag mellan kl.08.20-09.40 hade besökt 2 klasser och tagit del av 2 barns lärande i klassrummen. Kvalité är inte alltid kvantitet!!

Mitt tips till er som har barn i skolålder stoppa in en morgon i almanackan där ni gör valet att vara med på en lektionstimme i era barns klass. Det ger både dem och er mer än vad som tros!

En stolt liten actionhjälte har äntligen mamma på besök i klassrummet!Kiss

Och jag fick svara på vad jag tycker om att göra med mitt barn-Mycket bra och tänkvärd uppgift- Det roliga är inte alltid det kostsamma utan ofta ganska enkla och vardagliga sakerSmile

Konsentrerad på dagens skrivuppgift!Smile

Åh så fint målat och skrivet i boken. Vilken tjej!!Smile

Ytterligare skrivuppgift i andra klassrummet- Här skulle man skriva en detaljerad efterlysning som de andra sedan fick gissa på- Åh vad spännande!!Smile

Nu fortsätter andra uppgifter för dagen- Håll koll!!Smile