Jag är en stolt kommuninvänare som idag har betrett isen i Vättlehallen- Lerums fina ishall.Smile Det är inte så att jag är en välbesökt gäst där- trots att jag faktiskt som liten flicka åkte konståkning där. Numera är jag rätt harig på den hala isen. Men helt klart är allmänhetens åkning en bra aktivitet detta jullov- fast att skridskoåkningen var inomhus under tak kändes det som om vi varit utomhusaktiva när vi kom hem, och utomhusaktiviteter har det inte varit så gott om detta lov. Mycket gott med varmchoklad och ostmackor som paus fika också. Ena dagen biblioteksbesök och idag skridskoåkning- Lerum har ett gott aktivitetsutbud för likaväl gammal som ung!Smile

Lite läskigt i början på den hala isen!Kiss

Här är det fart i skridskorna!Kiss

Tryggt hand i hand- "ramlar jag så ramlar du"!Kiss

Varm choklad smakar got för aktiva skridskoåkare!Kiss

Lerum är en fantastisk kommun!!Smile