Fler goda val under 2011: Att jobba som coach är ett fantastiskt uppdrag och jag trivs ypperligt i mötet med andra människor och ser det som en otrolig förmån att få vara med på "resor" där människor växer och hittar rätt! Fantastiskt!

Att handleda sorgbearbetningsprogram är att vara ett verktyg i förändringsprocesser- resultatet av dessa program är fantastiskt- här lär vi oss alla ett konkret handlingsverktyg att använda vid alla olika förändringar som vi har stått och står inför! Åh vad jag trivs i den rollen!!Smile

Trevliga sammankomster i olika konstilationer har 2011 också fört med sig - alltid lika kul och gott att ha med sig i bagaget!Smile

 

Adecco och karriärcoaching brinner jag helt enkelt för!Smile

Adecco!!Smile

Handboken i sorgbearbetningsprogrammen - en fantastisk tillgång för alla som investerar i den!!Smile

Böcker och pärmar bärs fram och tillbaka här min absoluta favoritarbetsväska under 2011-från OH DEER i Göteborg. Väl använden är det snart dax att investera i en nySmile

Mässdax- alltid lika roligt att ta på sig rollen och dema på en mässa- Här är det Xtravaganzas produkter som jag framörSmile

Hälsomässa!Smile

Melodifestivaldax och tjeje samling hemma hos Annika ÄärlahtSmile

Katarina och Annelie och glamour till melodifestivalen!Smile

HS3B med avgångsår 1986 i Lerumsgymnasium återuppstod, om en i liten skala- få se om det blir fler deltagare under 2012!Smile

 

Och här min fina födelsedaxpresent av en av mina actionhjältar- Jag tror bestämt att valet av att påminna om detta möte ska ske under 2012Wink