Hur kan jag uppleva fler och längre stunder av lycka? Har du någon gång ställt dig den frågan? Jag tycker att den är jättespännande- dels för att den får mig att medvetet fokusera på känslan av lycka och att förtydliga för mig själv vad som gör mig lycklig. När jag har den frågan som fokus leder den mig också till en hel massa medvetna val att utveckla som leder till utveckling av min lyckokänsla. Visst är det häftigt att vi själva ha den fantastiska möjligheten att på verka vad vi känner - Det är ju faktiskt inte regent som förstör utflyckten..Wink

Här ska ni nu få 10 tips/ eller budord för ett rikare liv som kanske kan ledea er till fler lyckliga stunder. Budorden är hämtade från Boken " Varför växer gräset? av Klas Hallberg och Magnus Kull. Boken består av berättelser att tänka till..

Tio budord för ett rikare liv

Hämtade från ett tidningsklipp på 70-talet

1. Gå barfota så ofta du kan

2. Stanna alltid upp och njut när du kommer ur liften på fjället

3. Kram någon minst 5 gånger om dagen

4. Tala om för din vänner att du älskar dem

5. Skrapa ur det sista ur såskoppen med en slickepott

6. Stå minst fem minuter framför spegeln varje dag och tyck om dig själv

7. Ta en annan väg till jobbet ibland

8. Umgås med din mormor

9. Sitt tyst för dig själv tjugo minuter om dagen

10. Bada naken på sommaren

 

Hur många av de här budorden går att överföra till ditt liv idag?  Jag ska tänka till på dem var och en och återkomma med min reflektion- Trevlig lördag på er<3

Bad med sysslingarna i Karlstad i somras

 

Har ni följt mig på facebook så vet i att jag står inför ett middagsval- Så där ligger fokus i nuet. Gilla mig på facebokk och du kommer att se fina bilder från resultatet http://www.facebook.com/annelieeng

Trevlig lördag på er!!Kiss