Ännu en dag av företagsskrivande är i gång. Både administration faktur och några skrivuppgifter ligger på schemat idag. Ett medvetet bra val att ta en heldag till detta. ännu bättre blev att jag tog tillvara på både känslan och kreativiteten sent igår natt och en skrivuppgift blev tom färdig och inskickad. med andra ord ligger jag före i schemat idag- eller nja, nu har sbart förmiddagen passerat och ja, samma effektivitet som under de nattliga timmarna hatr inte infunnit sig ännu men jag är på g.

Dax att presentera min reflektion över det 9:e budordet från listan sjuttiotals budord för ett rikare liv . Här är först länken till mitt tidigare blogginlägg med denna listan: http://blogg.annelieeng.se/post/2012/01/14/Fler-lyckliga-stunder.aspx

Här så 9:e budordet:

9. Sitt tyst för dig själv tjugo minuter om dagen

Ett helt klart hållbart budord/tips även 2012. Att meditera reflektera , ja kalla det vad du vill- men ge dig själv belöningen i att umgås med dig själv i 20 minuter varje dag och låta tankarna flöda. Därefter har du 23 timmar och 40 minuter över till allt annat. Att bara vara i 20 minuter/ dag och tillåta sig tänka de tankar som kommer till en. Därefter kan man reflektera över om tankarna leder mig till bra handlingar mot mitt mål. Om inte kan jag fundera på vilka tankar som jag kan stoppa in i stället, som för med sig målfokuserade handlingar och ökat välbefinnande för mig. För om jag inte tar reda på vart jag vill och hur jag gör idag, så kan jag inte häller ta mig till varken ett mål eller förändra så handlingar så att de leder mig framåt.
Och tänk, 20 minuter/ dag kan ge dig både rikedom och kännedom om dig själv som du inte trodde var möjligt, och en ökning i känslan av hur fantastisk du är! Lycka till!Smile


Rhodos 2011

Från då till nu hur har jag tagit mig hit och hur tar jag mig vidare?Smile