..någon väntar på planet och någon väntar på bebis. Väntan och känslorna har förmedlats på ett sådant sätt att jag har rykts med och också känt väntan.
Känslan av att sitta på Landvetter flygplats och vänta på ett avgående plan som tar mig till solen och värmen, kan jag lätt känna av. Den känslan är gudomlig. Jag ser med glädje fram emot att uppleva den igen.
Den andra känslan att vänta på att en bebis ska komma. Ja med f actionhjältar, så har jag känt den väntande känslan också. Eftersom jag också har gått över tiden alla 4 graviditeterna så har den väntande känslan varit mycket lång på något sätt. Väntan i att bli mormor har inte infallit sig ännu för mig, men helt klart hoppas jag att den kommer så småning också. Men i nuet känner jag av känslan från en blivande mormor och ser fram emot att en ny liten bebis ska se dagens ljus.

Nu till dagens bästa köp- Röda fina termobyxor- 50 kr på Röda Korset. Ni förstår att jag definitivt stormtrivs med centrumboendet där man kan ta en sväng inom titt som tett. 50 kr för ett par helt felfria termosar är alldeles superduper, och ja det känns som ett bra köp och bidrag både vad gäller återvinning och fattigdom.

Rustad för kyla och snö- tack Röda korset för er secondhand försäljning här i Lerums centrum!!Smile

Och nu blir det gala kväll- Guldbaggegala står på tur- om en ifrån soffan- men ändå- Här ska njutas av glitter glamour och glädje!!Kiss