Denna förmiddag är tillägnad till att återigen beträda rollen som deltagare i ett projekt inom innovation och nytänkande. Jag har tidigare haft sen äran att vara deltagare i ett annat projekt lettt av samma projektledare- Git Åsa & Mikael, vilket var så bra att det gav mersmak. Förmiddagen har givit en härlig känsla inför vårens kommande träffar tillsammans med de andra ca 40 kvinnliga företags deltagarna och ledarna. Återigen har jag också fått påminnelsen av hur bra det är att släppa begränsningar. För mig som relativt liten företagare är det ett spännande projekt som genom mitt deltagande ger mig fler kontakter och nya potentiella samarbets partners och nytt tänk för att utveckla mitt företag så att fler människor tar del av mina tjänster för att utveckla sin potential inom något eller några av livets områden. Bild klarar jag ännu inte av att länka till inlägget från min iPhone- gilla mig på Facebook så ser du bilder http://facebook.com/annelieeng. Trevlig dag på er!!