Sista och tionde budordet i serien budord för ett rikare liv hittar ni nedan. Här är också länken till mitt tidigare blogginlägg med hela budordslistan från sjuttiotalet: http://blogg.annelieeng.se/post/2012/01/14/Fler-lyckliga-stunder.aspx

10. Bada naken på sommaren
Hm- bara ordet sommar skapar en lycklig känsla hos mig. I kombination av orden bada naken är min reflektion att jag har en mer längtan till sommarens värmande sol en just badningen. Men visst njuter jag av ett bad i ett varmt salt hav. Men att bada i en småkylig sjö..nja, det avstår jag mer än gärna. Så bada naken på sommaren- ja i badkaret är det fantastiskt skönt att bada naken hela året om i varmt varmt vatten.

Så där nu har ni fått mina reflektioner av 10 budord för ett rikare liv. Min förhoppning har varit att ni ska hitta kankse nya el iallafall medvetet dra er till de budorden/tipsen som ni vet att ni får en go käsnla av. Sen om ni också tar er ur er vanliga zoon och testar av er känsla i de som ni tidigare inte har testat- ja, då ökar också era möjligheter till att ha fler möjligheter till ett rikare liv. Det gäller att hitta fler rikedomar i livet än just förknippa rikedom med pengar!Smile

Ett somrigt VARMT vatten - då gillar jag utomhusbad!Smile

Nu fick jag en ytterligare längtan till just den värmande solen en sandstran och ett hav..