Varje ögonblick är unikt så och varje situation. Detta innebär att jag för varje situation som jag är med kan ta vara på en ny referensram. Likaväl är mötet med en annan människa som gör annat än den ev förväntan jag la på människan, lärorik- likaväl som att tillbringa ett pass av arbete utomhus med för tunna kläder. Lika värdefulla är dem bägge för mig att ta till vara som lärdomar i vad jag kan utveckla hos mig själv i mitt ansvar över mitt liv. Jag kan detaljera för mig tydliga gränser så att en annan människas handling inte befästs på mig och efterdagens frysande så kommer jag allt att ha som lärdom att köpratare jobbar utomhus oavsett väder och behöver vara klädda efter detta.
Mc- mässan var i mina ögon vacker- för det var attans vad motorcyklar kan vara vackert designade både ifärg och form. Tänk vad man får ta del när man går in med öppet sinne! Arbetsuppgifterna utomhus en heldag som köpratare- ja- helt klart en lärdom att kyla kräver rätt kläder!! med raggsockor och duntäcke på njuter jag av att inneha ett varmt hem- oj, vad tacksam jag är över detta- och ja, Lotta-en varm kopp te står bredvid mig. Halsen och huvudet känner också av den kyliga dagen så vila och värme gäller. Dax att visualisera!Smile

En lärdom rikare-kyla kräver bra klädutrustning och jag förstår fördelen av ett värmande underställ!!

Njutning för ögat var en ny upplevelse vad gäller MC

Vackra ting!!


Långa köer bjöd på flera roliga och underhållande möten med anndra männsikor..


En växande kö kräver en köpratare!Smile