Den goda middagen idag tillsammans med några vänner blev väldigt trevligt. Jag bestämt att min förkylning och huvudvärk påverkades positivt av detta. Ett tillvaratagande av nuet och tillfälle som gavs och också valet i att Lerum har fantastiska restauranger med goda och prisvänliga middagsalternativ. Stunden vid bordet på Restaurang Lerum idag full av hjärta och kärlek vänner emellan- tänk att vissa människor kan få mig att skratta så att jag gråter- sånna gäller det att både spara och samla på!! En avslutning med vacker motiv för ögat blev också en påminnelse om att hålla fokus på dit man vill- de där genvägarna leder många många gånger till omvägar! Nu ligger jag i min njutbara "blocket" soffa under filten i ljusets sken  och zappar på tv:n- ett alldeles perfekt söndagsnöje för ännu mer tillfrisknande inför kommande vecka!!Smile

Ett tillvaratagande av både referens och framgångshistorier tillsammans med goda vänner under dagens goda middag på Lerum- Här fina nyblivna mormor Pernilla!!Kiss